Knorr-Bremse har förvärvat Swedtrac koncernen

Den 1:e april 2013 förvärvades Swedtrac av Knorr-Bremse Nordic Rail Services AB. Swedtrac kommer att fortsätta arbeta vidare i samma entreprenörsanda som tidigare men är nu också en del av Knorr-Bremse, världens ledanade tillverkare av bromssystem för tågfordon och tunga fordon.

- Det här är en naturlig del i Swedtracs utveckling och ett bra steg för fortsatt stabil tillväxt säger Micael Zetterquist, VD för Swedtrac. Det finns självklara kopplingar mellan våra verksamheter. Vi är övertygade om att det här skapar affärsmässiga synergier som kommer leda till positiv utveckling för såväl kunder, medarbetare som för våra nya ägare.

Läs gärna mer om Knorr Bremse på www.knorr-bremse.se och om förväntningarna på förvärvet från Knorr-Bremse i den bifogade artikeln.